Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /customers/a/b/8/printsign.dk/httpd.www/include/config.php on line 3 PrintSign.dk – Egenproduktion af skilte og storformatprint

Wallstickers

Poster-3

Wallstickers for enhver smag

 

Wallstickere er en nem og hurtig måde at sætte dit personlige præg på dit hjem. De findes i et utal af varianter og farver. Du kan mere eller mindre få det, som du ønsker det, hvilket får mange mennesker til at bruge wallstickers til at dekorere med, hver eneste dag. 
Wallstickers sidder bedst på glatte overflader uden for mange ujævnheder. Eksempler på dette kunne være glas, filt, tapet, møbler, køleskabe, fliser eller spejle. Holdbarheden kommer meget an hvor selve overfladen og hvor ren, denne overflade har været, da man satte wallstickeren op. Så længe man sørger for at rengøre overfladen, så vil mange wallstickers kunne holde i mange år. Du skal være opmærksom på, at wallstickers som hænger i direkte sollys, med tiden vil falme. Heldigvis er det nemt at udskifte din wallsticker, hvis du bliver træt af den. Mulighederne, er altså tæt på uendelige, når det drejer sig om at pynte og udsmykke hjemmet. En wallsticker passer f.eks. perfekt ind på et børneværelse, eller som en dekorativ tilføjelse til enten stuen eller måske endda i dit sommerhus eller i din bil. 

Kontakt os allerede idag på tlf. 39666009 eller salg@printsign.dk

Send forespørgsel på salg@printsign.dk

Eksisterende kunde
Ny kunde
Gæst