lyddæmpende akustik billeder

AKUSTIKBILLEDER

Vi er stolte af at kunne tilbyde vores kunder en bred vifte af lyddæmpende akustik billeder, som kan tilpasses enhver indretningsstil. Vores billeder er ikke kun æstetisk tiltalende, men også praktiske og effektive til at reducere støj i dit hjem eller kontor. Vi bruger kun høj kvalitets akustikplader fra Ecophon for at sikre optimal lyddæmpning og holdbarhed.

Læs mere

Uanset om det er i hjemmet eller på kontoret, her er fordelene ved at have akustiske billeder:

Forbedret lydkvalitet:

Akustiske billeder er designet til at absorbere lydbølger og reducere ekko og efterklang i et rum. De kan være med til at minimere uønsket støj og skabe et mere akustisk afbalanceret miljø. Dette er særligt fordelagtigt i rum med hårde overflader, såsom kontorer eller konferencelokaler, hvor lydrefleksioner kan være problematiske.

Forbedret taleklarhed:

Ved at reducere ekko og efterklang kan akustiske billeder forbedre taleklarheden i rummet. Dette er især fordelagtigt i kontormiljøer, hvor kommunikation er afgørende, såsom konferencelokaler, mødeområder eller åbne kontorer. Klarere og mere forståelige samtaler kan føre til forbedret produktivitet og bedre forståelse blandt kolleger.

Privatliv og fortrolighed:

Akustiske billeder kan give en grad af lydisolering, hvilket giver mulighed for mere private og fortrolige samtaler i et kontormiljø. De hjælper med at forhindre lyd i at bevæge sig ud over et specifikt område og sikrer, at følsom information forbliver inden for det tilsigtede rum.

Reducerede distraktioner:

Overdreven støj kan være distraherende og negativt påvirke fokus og koncentration. Akustiske billeder hjælper med at absorbere lyd og skabe et roligere miljø, minimere forstyrrelser og fremme et mere produktivt arbejdsområde. Dette er især værdifuldt i kontorer med høje niveauer af omgivende støj, såsom åbne planløsninger eller fælles arbejdsområder.

Designmuligheder, der kan tilpasses:

Akustiske billeder kommer i forskellige designs, farver og mønstre, der tilbyder en tilpasselig løsning, der matcher et værelses eller kontors æstetiske præferencer. Uanset om de er med eller uden rammer, kan de vælges, så de passer problemfrit sammen med den eksisterende indretning eller giver et modigt statement som omdrejningspunkt.

Alsidighed og fleksibilitet:

Akustiske billeder kan nemt installeres og flyttes, hvilket gør dem til en alsidig løsning. De kan hænges på vægge eller endda placeres på skillevægge, hvilket giver mulighed for fleksibilitet i tilpasningen af den akustiske behandling til forskellige rumlayouts eller konfigurationer.

Akustikbillede uden ramme

40 mm dyb Echopon akustikplade, som grafikken er printet direkte på.

Akustikbillede med ramme

20 mm Ecophon akustikplade, som grafikken er printet direkte på – indrammet. 

Se mere på vores webshoppen

Klargøring af filer

Pixels
Max 60 cm pr. 1000 pixels. En iphone 14 har eksempelvis et 12 MP kamera svarende til ca. 4000×3000 pixels. Max for dette er derved 240×180 cm.

Filformat
JPG foretrækkes. TIFF og PDF er også fine formater.

Opløsning ved Akustikprint
150 dpi anbefales. Ved store billeder kan man nøjes med lavere opløsning.