Kontorskilte

Print på plader

Menuskilte

Vægsskilte

Skiltetavler

Skilte med lys

Keyword

Keyword

Keyword

Keyword

Keyword

Keyword

Indendørs skilte giver din forretning et professionelt look

Når kunderne træder ind i butikken, kontoret, messen eller lignende, er det visuelle indtryk afgørende for deres oplevelse og opfattelse af din forretning. Indendørs skilte er en yderst effektiv og forholdsvis billig løsning, hvor du både får dekoreret og brandet din forretning optimalt. 

Hos PrintSign har vores egen produktionsfaciliteter, hvormed vi kan sikre høj kvalitet, hurtig leveringstid og konkurrencedygtige priser. Vi har hjulpet utallige kunder med produktion og montering af indendørs skiltning, hvad end det er ifm. butikker, kontorer, messer & stande, restauranter, caféer og andre.

Til indendørs dekoration producerer vi bl.a. alle former for skilte, såsom lys-/LED-skilte, Corona skilte, klistermærker, magnetskilte, akryl skilte, pvc skilte, alu sandwich skilte, folieskilte, skumplader med print, akustik billeder, kontor skilte, wallstickers, wallpaper og meget, meget mere.  

Vi tager gerne en helt uforpligtende dialog om netop dine ønsker og rådgiver dig ifm. din konkrete forretnings skiltning. Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 39 666 009 eller mail salg@printsign.dk.

Kontakt os
Indendørs skilte

PROCESSEN

Sådan foregår forløbet

Icon rådgivning (1)

Rådgivning

Vi tager os tid til at forstå din forretnings brand, får dine ønsker og rådgiver dig til den bedste løsning. Vi er også behjælpelig med opmåling og design / layout.

 

rådgivning ikon

Aftale indgåes

Inden vi starter produktionen af dine facadeskilte, informerer vi dig om både pris og leveringstid.

produktion ikon

Produktion

Vi producerer skiltene i høj kvalitet i vores produktionsfaciliteter i Glostrup, København.

produktion ikon (3)

Montering

Vi aftaler tidspunkt for hvornår vi kommer og monterer skiltene i dine lokaler, så de står 100% skarpt.

menu skilt (3)

TYPER, FORMER OG FIGURER

Indendørs skilte, lysskilte og meget mere

Uanset om du har plads til store eller små skilte, firkantede eller runde, 3D eller flade, lyddæmpende eller noget helt andet, så kan vi designe og producere skiltene så de passer perfekt ind i netop din forretnings indretning. Vi producerer skiltene i egne produktionslokaler i Glostrup, København, hvilket giver os 100 % kontrol over produktionsprocessen. Derfor kan vi garantere dig høj kvalitet, hurtig leveringstid og konkurrencedygtige priser.

Vi kan producere alle former og figurer, så ønsker du f.eks. et specielt designet menu-skilt bag kassen, et lysskilt, gennemsigtig print med hvid grundfarve lagt under grafikken, backlight folie / poster til lysskilte, lydabsorberende akustik billeder eller andet, så tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende dialog. Hos os er god rådgivning i højsædet, og vi glæder os til hjælpe dig. 

Kontakt os

Eksempler og referencer

Printsign produktions- og kontorlokaler

Kontakt os for en uforpligtende snak

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, uanset om du ønsker at lufte en tanke, har spørgsmål, en forespørgsel eller noget helt fjerde. Hos os er god kundeservice og rådgivning en del af oplevelsen, og vi går altid en ekstra meter for at gøre vores kunder glade.

For at gøre det nemt for dig, kan vi kontaktes på telefon 39 666 009, salg@printsign.dk eller gennem kontaktformularen.

Alle kontaktinformationer