LED skilte

Lyskasser

Led facadeskilt

Bogstaver med LED

Coronalys

Frontlys

Lysdisplay

Matrixramme m. lys

Vægskilt m. lys

Led bogstaver

Led gadeskilt

LED neonlys

Lysskilte og LED

OPTIMAL SYNLIGHED

Lysskilte og LED bogstaver til alle formål

Hos Printsign producerer vi alt i lysskilte, som giver dig optimal blikfang både dag og nat. Vi producerer skiltene i eget værksted og kan derfor garantere topkvalitet, billige priser, fleksibilitet samt unikke løsninger. LED-skilte er velegnede til skiltning på butikker, kontorer, selskabslokaler, messer og meget, meget mere. Vi dækker hele Danmark og vores dygtige montører går ikke før skiltene står 100 % skarpt.

Har du spørgsmål eller en forespørgsel, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 39 666 009 eller mail salg@printsign.dk.

Kontakt os

REFERENCER

Eksempler på lysskilte vi har produceret og monteret

ALT I LYSSKILTE

Ingen LED-løsninger er for store eller for små

Hos PrintSign finder du alt hvad du har brug for til at dekorere kontorfacaden, firmabilen, messestanden, byggestilladset, foodtrucken og stort set alt andet.

Lys- og LED-skilte produceres i vores produktionslokaler i Glostrup, København, og vores egenproduktion betyder, at vi er yderst fleksible hvad angår løsninger, tidshorisont og udformninger osv. Vi kan nemlig producere dine lysskilte på rekordtid, hvis det er nødvendigt, og levere og evt. montere superhurtigt. Helt uden at gå på kompromis på kvaliteten. Vi leverer og monterer overalt i hele Danmark.

SYNLIGHED DØGNET RUNDT

LYSSKILTE, LED-SKILTE, LOGOSKILTE, LED LYSKASSER M.FL.

For en virksomhed er det altid en fordel at være synlig, og eksponering skal gerne fremstå professionel. Uanset om du ønsker LED lyskilte for at gøre opmærksom på din virksomhed, branding eller andet, så er det en optimal løsning, når det kommer til facadeskiltning. Så ses du både dag og nat. I Danmark har vi mange mørke timer, så med LED skiltene er du sikret synlighed hele døgnet.

Lyskiltene er udstyres med LED-lys, og er derfor miljøvenlige samt en minimal belastning for strømregningen.

Woo Wok facade
Printsign produktions- og kontorlokaler

KONTAKTINFORMATIONER

Kontakt os for en uforpligtende snak

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, uanset om du ønsker at lufte en tanke, har spørgsmål, en forespørgsel eller noget helt fjerde. Hos os er god kundeservice og rådgivning en del af oplevelsen, og vi går altid en ekstra meter for at gøre vores kunder glade.

For at gøre det nemt for dig, kan vi kontaktes på telefon 39 666 009, salg@printsign.dk eller gennem kontaktformularen.

Alle kontaktinformationer