Solfilm til kontor

Solfilm til vinduer

Vinduesfilm

Solfilm til private

Solfilm til erhverv

Solfilm montage

3M solfilm

Høj varmeafvisning

Skærm for solen

Certificerede montører

Solfilm til hjemmet

Solfilm rådgivning

Solfilm har mange fordele og funktioner

Solfilm er velkendt når det drejer sig om at skabe mindre gennemsigtighed til bl.a. butikker, kontorer, lokaler, biler osv. Det er dog også en effektiv måde, at begrænse solens indstråling gennem ruder på, samtidigt med at du ikke giver op på at kunne se – du kan nemlig selv bestemme toningen af solfilmen og dermed hvor mørk og gennemsigtig den skal være. Solfilm er desuden varmereducerende og skaber dermed et bedre indeklima og arbejdsmiljø.

En udbredt misforståelse er, at solfilm gør alle vinduer mørke og man dermed ikke kan se ind i butikken. Det behøver slet ikke være tilfældet. Mange butikker og virksomheder har allerede solfilm på vinduerne, uden at man nødvendigvis bemærker det. 

Hos PrintSign tager vi gerne en helt uforpligtende samtale omkring hvilken løsning der passer bedst til dit formål. Du kan kontakte os på telefon 39 666 009 eller mail salg@printsign.dk. Du er også til enhver tid velkommen til at kigge forbi vores showroom på Ejby Industrivej 2, 2600 Glostrup, og se materialerne samt møde os – det kræver ikke forudgående aftale.

Kontakt os
solfilm (1)

PROCESSEN

Sådan foregår forløbet

Icon rådgivning (1)

Rådgivning

Her forholder vi os til det konkret glasparti og rådgiver dig til den bedste løsning mht. toning, beskæring osv.

rådgivning ikon

Aftale indgåes

Inden vi starter produktionen og beskæring af solfilmen, informerer vi dig om både pris og leveringstid.

produktion ikon

Produktion

Vi producerer solfilmen i godkendt og høj kvalitet med vores topmoderne maskiner i Glostrup, København.

produktion ikon (3)

Evt. montering/påføring

Vi aftaler evt. tidspunkt for, hvor og hvornår vi kommer påfører solfilmen på dine glaspartier.

forskellige FORMÅL

Tilpasning og toning af solfilm

Transparent folie

Lysafvisning og toning

Alt efter formålet og det konkrete glasparti, kan solfilm tones i procent efter hvor meget/lidt lysindfald og gennemsigtighed du ønsker på den respektive rude. Vi rådgiver dig gerne til den bedste løsning for netop dine ruder.

beskæring af folie

Beskæring og tilpasning

Solfilm kan produceres i den størrelse og form du ønsker. Vi kan levere den tilskåret til at passe 100 % til den/de ruder som solfilmen skal påføres. Vi producerer og beskærer selv solfilmen i produktionslokalerne i Glostrup, hvilket er din garanti for, at opgaven løses fejlfrit.

Solfilm

Udendørs og indendørs glasfacader

Solfilmen monteres/påføres direkte på glasset og reflekterer de varme -eller lysstråler, som normalt ville gå gennem glasset. På den måde kan du aflede varmen fra solstrålerne og dermed undgå at visse lokaler bliver overophedet. Solfilm reducerer typisk varme fra solstrålerne mellem 50-80 %. Det giver et bedre indeklima og arbejdsmiljø.

påføring af folie

Påføring og montering

Det er muligt selv at påføre/montere solfilmen, men vi tilbyder også at klare det for dig, hvis du vil sikre dig, at det påføres 100 % korrekt og fremstår superskarpt. Vores montører kommer gerne ud og hjælper med monteringen, uanset hvor i landet du befinder dig.

Eksempler og referencer

Printsign produktions- og kontorlokaler

Kontakt os for en uforpligtende snak

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, uanset om du ønsker at lufte en tanke, har spørgsmål, en forespørgsel eller noget helt fjerde. Hos os er god kundeservice og rådgivning en del af oplevelsen, og vi går altid en ekstra meter for at gøre vores kunder glade.

For at gøre det nemt for dig, kan vi kontaktes på telefon 39 666 009, salg@printsign.dk eller gennem kontaktformularen.

Alle kontaktinformationer