Vil du vide mere om Printsign? Besøg vores hjemmeside og se tilbuddet på bannere, plakater og andre produkter til iværksættere.

Om Printsign

Om PrintSign A/S

Hovedkontoret

Mere end 25 års erfaring med print, tryk og skilteproduktion

PrintSign har hovedkontor og produktionsfaciliteter i Glostrup, København, hvorfra vi printer, trykker og producerer skiltning i alle former og til mange forskellige formål. Vi har produceret og i de fleste tilfælde monteret erhvervs- og butiksfacader, bilreklamer, messestande, stilladsbannere og meget, meget mere igennem de mere end 25 år vi har eksisteret.

Printsign hovedkontor (1)
Printsign Produktionslokaler

Produktionsfaciliteter

Egenproduktion i Glostrup

Vores store egenproduktion betyder at vi kan levere kvalitetsprodukter efter danske standarder og til konkurrencedygtige priser. Vi har nemlig skåret de dyre mellemled fra, og har dermed fuld kontrol over hele produktionsprocessen. Det betyder også, at der spares en masse tid på logistikken, og vi kan derfor tilbyde ultrakorte leveringstider. Du kan desuden være helt tryg ved at handle hos os, da vi gennem de seneste år har opnået den højeste kreditværdighed.
Du er altid velkommen til at kigge forbi vores hovedkontor og flotte showroom i Glostrup – det kræver ikke forudgående aftale

Ydelser

Services og produkter

PrintSign tilbyder alt i print, tryk og skilteproduktion til alt lige fra erhvervs- og butiksfacader, indendørs skiltning, bilreklame, stillads- og messebannere samt hvad end fantasien rækker til.

Vi kan producere alt fra små klistermærker til de største stillads-bannere.

Idet vi med egne produktionsfaciliteter i Glostrup har skåret de dyre mellemled fra, slipper du for ekstraomkostninger. Det gør os til en af prisdygtigste print-, tryk- og skiltevirksomheder i landet.
Garanti (1)
Billige-priser

konkurrencemæssige fordele

Sådan holder vi os konkurrencedygtige

Hos PrintSign har vi egne produktionsfaciliteter i Glostrup, hvilket betyder, at du som kunde slipper for dyre mellemled. Vi står nemlig for alt lige fra salg til produktion, levering og endelig montering. Udover at det betyder bedre priser for alle vores kunder, giver det os også fuld kontrol over produktionen, hvormed vi kan garantere høj kvalitet, hurtig produktions- og leveringstid samt bedre kommunikation og god rådgivning.

Hvad kan du forvente?

Hos os er god service altid en selvfølge

God service har altid været et af grundstenene i PrintSign, og derfor ser vi også, at vores kunder kommer igen og igen. Vi tilbyder dog meget mere end det, og vi har med 25 års erfaring i branchen erfaret, at hurtig betjening, kort leveringstid og høj kvalitet til konkurrencedygtige priser er vejen frem.

Garanti
kontakt

Kontaktinformationer & firmadata

Kontakt PrintSign

Ønsker du at drøfte en konkret opgave, har du spørgsmål, ønsker et uforpligtende tilbud eller andet, er du meget velkommen til at henvende dig på tlf. 39 666 009, salg@printsign.dk, gennem kontaktformularen eller ved at kigge forbi vores hovedkontor og showroom – det kræver ikke forudgående aftale.

 
CVR-nr: 36901721