Byggepladsskilte

Håndværkerskilte

Stilladsbanner

Banner til container

Byggeskilte

Vagtskilte

Banner design

Banner montage

PVC banner

Mesh banner

Banner til bygning

Banner rådgivning

Byggeskilte som holder i alle vejrforhold

Byggepladsskilte til byggepladsen er lovpligtige, men derudover er det også rigtig god marketing og branding for din virksomhed. SKAT stiller en række kræv til informationer som skal fremgå på de opstillede byggepladsskilte. Du kan læse mere om disse krav her på SKAT’s hjemmeside.

Udover de lovpligtige skilte kan I have behov for skiltning og bannere på containere, stilladser, mandskabsvogne, toilet og badefaciliteter eller andet. Uanset hvilken skiltning I har brug for, så kan vi både sørge for produktionen og monteringen til yderst konkurrencedygtige priser.  

Hos PrintSign tager vi gerne en helt uforpligtende samtale omkring hvilken løsning der passer bedst til dit formål. Du kan kontakte os på telefon 39 666 009 eller mail salg@printsign.dk. Du er også til enhver tid velkommen til at kigge forbi vores showroom på Ejby Industrivej 2, 2600 Glostrup, og se materialerne samt møde os – det kræver ikke forudgående aftale.

Kontakt os
Bannere

PROCESSEN

Sådan foregår forløbet

Icon rådgivning (1)

Rådgivning

Med forståelse af byggepladsen og dine ønsker, rådgiver vi dig til den bedste løsning og valg af materiale.

rådgivning ikon

Aftale indgåes

Inden vi starter produktionen af byggeplads skiltene, informerer vi dig om både pris og leveringstid.

produktion ikon

Produktion

Vi producerer skiltene i høj kvalitet i vores produktionsfaciliteter i Glostrup, København.

produktion ikon (3)

Evt. montering

Vi aftaler tidspunkt for, hvor og hvornår vi kommer monterer byggeplads skiltene.

ALLE FORMER for SKILTNING

Byggepladsskilte er mere end bare det lovpligtige

Byggeplads skilt (2)

Hvornår skal man have byggeplads skilte?

Byggepladsskiltene er ikke kun pynt og god branding. Lovgivningen har nemlig dikteret, at alle virksomheder skal vise firmanavn og CVR-nummer ved byggepladser med en entreprise på over 50.000,- kroner. Vi kan både producere, levere og montere byggeplads skilte i hele landet som lever 100 % op til lovgivningen. 

Byggeplads skilte (1)

Anden skiltning ifm. byggepladser

Bannere, advarselsskilte, navigationsskilte, marketing og branding skiltning på byggepladsen, hvad end det er til stilladset, containerne, mandskabsvognende eller andet, kan vi producere efter dine ønsker, og vi har kort produktions- og leveringstider. 

Byggeplads skilt (1)

Hvordan er skiltenes kvalitet?

Byggepladsskilte står oftest opstillet i længere perioder, da større byggerier jo oftest tager tid. Det betyder, at skiltene skal være af en god kvalitet, for ikke at blive slidt eller ødelagt af de til tider hårde vejrforhold. Vi producerer derfor skiltene i kvalitetsmaterialer og efter danske standarder, så du er garanteret solide og flotte skilte gennem hele byggeriets levetid. 

Byggeplads skilte

Mere om lovgivningen om skiltning på byggepladser

Lovgivningen blev vedtaget som en del af kampen mod omfattende organiseret sort arbejde. Formålet er at loven om byggepladsskilte skal tydeliggøre hvilke virksomheder der udfører arbejde på byggepladsen. Den omfatter byggepladser på privat grund. Skiltene skal fremgå tydeligt.

Eksempler og referencer

Printsign produktions- og kontorlokaler

Kontakt os for en uforpligtende snak

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, uanset om du ønsker at lufte en tanke, har spørgsmål, en forespørgsel eller noget helt fjerde. Hos os er god kundeservice og rådgivning en del af oplevelsen, og vi går altid en ekstra meter for at gøre vores kunder glade.

For at gøre det nemt for dig, kan vi kontaktes på telefon 39 666 009, salg@printsign.dk eller gennem kontaktformularen.

Alle kontaktinformationer