Glasdekoration

Gulvfolie

Folieskilte

Wallstickers

Butiksdekoration

Foliedekoration

Matteret film

Transparent folie

Gennemfarvet folie

Folie design

Folie montage

Rådgivning

Folie giver dine glaspartier et topprofessionelt udtryk

Folie er det optimale materiale til glaspartier, hvad end formålet er dekorativt, marketing og branding, informativt eller til skabelse af diskretion og fortrolighed bag glasvæggen. Folieprintet kan monteres på alle glasflader, og motivet på folien kan printes og tilskæres helt efter dine ønsker. 

Foliedekorationer kan laves i transparent folie, sandblæst folie eller i farvet og fulddækkende folie. Printet kan være alt fra dit logo eller tekster til specielle mønstre og former. Det er kun fantasien der sætter grænser. Foliet er nemt at påføre glaspartier og en af de helt store fordele er desuden, at det er nemt at udskifte igen. 

Hos PrintSign tager vi gerne en helt uforpligtende samtale omkring hvilken løsning der passer bedst til dit formål. Du kan kontakte os på telefon 39 666 009 eller mail salg@printsign.dk. Du er også til enhver tid velkommen til at kigge forbi vores showroom på Ejby Industrivej 2, 2600 Glostrup, og se materialerne samt møde os – det kræver ikke forudgående aftale.

Kontakt os
Folieprint

PROCESSEN

Sådan foregår forløbet

Icon rådgivning (1)

Rådgivning

Med forståelse af dine ønsker og det konkrete glasparti, rådgiver vi dig til den bedste løsning og valg af materiale.

rådgivning ikon

Aftale indgåes

Inden vi starter med at printe dit motiv, informerer vi dig om både pris og leveringstid.

produktion ikon

Produktion

Vi printer i høj kvalitet med vores topmoderne printmaskiner i Glostrup, København.

produktion ikon (3)

Evt. montering/påføring

Vi aftaler evt. tidspunkt for, hvor og hvornår vi kommer påfører foliet på dine glaspartier.

forskellige løsninger

Skæring og transparents af foliet

Transparent folie

Transparent eller fulddækkende

Alt efter formålet og det konkrete glasparti, kan foliedekorationer kan laves i transparent folie, sandblæst folie eller i farvet og fulddækkende folie som man kan se igennem. 

beskæring af folie

Beskæring og tilpasning

Foliedekorationer kan produceres i den størrelse du ønsker. Vi kan levere den som et enkelt stykke, eller vi kan tilskære foliet, så du får fritklippede bogstaver, logo, ikoner eller andre mønstre. Vi producerer og beskærer selv alle foliedekorationer i produktionslokalerne i Glostrup.

Byggeplads skilt (1)

Udendørs og indendørs glasfacader

Folie kan både påføres udendørs og indendørs. Hos PrintSign bruger vi topmoderne og særligt egnede printmaskiner og materialer til foliet, hvilket garanterer dig det bedste resultat og en lang holdbarhed af foliet.

påføring af folie

Påføring og montering

Foliet er supernemt at påføre alle typer vinduer og glaspartier, så har du en butik, kontor, bil eller andet som skal have foliet påført, kan du i mange tilfælde selv montere folieprintet. God service er dog en mærkesag hos os, og vi tilbyder derfor også montering og påføring af folieprint i hele landet. 

Eksempler og referencer

Printsign produktions- og kontorlokaler

Kontakt os for en uforpligtende snak

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, uanset om du ønsker at lufte en tanke, har spørgsmål, en forespørgsel eller noget helt fjerde. Hos os er god kundeservice og rådgivning en del af oplevelsen, og vi går altid en ekstra meter for at gøre vores kunder glade.

For at gøre det nemt for dig, kan vi kontaktes på telefon 39 666 009, salg@printsign.dk eller gennem kontaktformularen.

Alle kontaktinformationer