De 4 mest optimale materialer til bannerløsninger

Hvis du skal bruge et banner til messen, butikken, stilladset, containeren eller andet, bør du være opmærksom på, hvilket materiale banneret produceres i. Der er nemlig forskel på, om banneret er til indendørs eller udendørs brug, og derfor er det vigtigt bl.a. at forholde sig til lysgennemtrængning, vindfølsomhed og vedligeholdelse mm.

De 4 mest populære og oftest mest optimale materialer til bannerløsninger, er PVC-, mesh-, satin- og polyester. Du kan læse mere om fordelene ved de forskellige længere nede på siden, eller kontakte os og høre nærmere.

Hos PrintSign tager vi gerne en helt uforpligtende samtale omkring hvilken bannerløsning der passer bedst til dit formål. Du kan kontakte os på telefon 39 666 009 eller mail salg@printsign.dk. Du er også til enhver tid velkommen til at kigge forbi vores showroom på Ejby Industrivej 2, 2600 Glostrup, og se materialerne samt møde os – det kræver ikke forudgående aftale.

Kontakt os
Bannere

PROCESSEN

Sådan foregår forløbet

Icon rådgivning (1)

Rådgivning

Alt efter formålet med dit banner og dine ønsker, rådgiver vi dig til den bedste løsning og valg af materiale.

rådgivning ikon

Aftale indgåes

Inden vi starter produktionen af banneret, informerer vi dig om både pris og leveringstid.

produktion ikon

Produktion

Vi producerer banneret i høj kvalitet i vores produktionsfaciliteter i Glostrup, København.

produktion ikon (3)

Evt. montering/ophængning

Vi aftaler tidspunkt for hvor og hvornår vi kommer og hænger bannerne op.

Materialer

Om de 4 bannermaterialer

PVC-banner

PVC-bannere er meget lysægte og kan anvendes både indendørs og udendørs. Banneret benyttes primært udendørs og er fremstillet til at modstå krævende vejrforhold. Materialet er brandhæmmende og godkendt til messebrug.

PVC-bannere er særligt velegnede til ophængning på bl.a. stilladser, byggepladser og til midlertidig facadeskiltning. Det er meget nemt at rengøre og vedligeholde.

Satin bannere (stof)

Satin bannere har en skinnende enkel overflade og især velegnede til indendørs brug. Bannerne ser yderst elegante ud, og udtrykker dit budskab på en flot og stilfuld måde.

Materialet er brandhæmmende og godkendt til messebrug.

Mesh-bannere

Mesh bannere er også det man bruger som det klassiske stilladsbanner. bannermaterialet minder om PVC-banneret, men har en struktur så det er meget lidt vindfølsomt, hvilket minimerer eventuel slitage af banneret, samt at det flagrer ukontrolleret og utilsigtet.

Det gør den ideel til ophængning på stillads, gitter eller frit hængende mellem pæle. Mesh-bannere er særligt velegnede til udendørs ophængning.

Polyester bannere (stof)

Polyester banneret er den klassiske og mest populære bannertype. Det skyldes bl.a. den tætte og kraftige kvalitet. Polyesteret er af 205 g.

Disse stofbannere er brandhæmmende og godkendt til messebrug og kan bruges både indendørs og udendørs.

Eksempler og referencer

Printsign produktions- og kontorlokaler

Kontakt os for en uforpligtende snak

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, uanset om du ønsker at lufte en tanke, har spørgsmål, en forespørgsel eller noget helt fjerde. Hos os er god kundeservice og rådgivning en del af oplevelsen, og vi går altid en ekstra meter for at gøre vores kunder glade.

For at gøre det nemt for dig, kan vi kontaktes på telefon 39 666 009, salg@printsign.dk eller gennem kontaktformularen.

Alle kontaktinformationer