PLAKATER

Hos os finder du et stort udvalg af plakater i højeste kvalitet. Vores plakater kommer i mange forskellige størrelser og kan leveres med og uden indramning, så du kan finde den perfekte løsning til dit hjem eller kontor.

Læs mere

Vi tilbyder vores udvalg af træ billedrammer i høj kvalitet.
Vores sortiment omfatter rammer i sort, hvid, lyst eg og mørk valnød, der er omhyggeligt designet med fokus på detaljerne.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, og derfor bruger
vi kun ægte glas til vores rammer. Dette sikrer, at dine billeder præsenteres
på den bedst mulige måde og beskyttes mod støv og skader.

Ramme størrelser i cm.
A4 – 21 x 29,7
A3 – 29,7 x 42
A2 – 42 x 59,4
50 x 70
A1 – 59,4 x 84,1
70 x 100

Ramme profiler
Op til 50 x 70 er 15 x 15 mm – derefter 17 x 18 mm.

Med vores rammer får du uendelige muligheder for at
indrette dit hjem med smukke billeder i rammer af højeste kvalitet. Uanset om du ønsker at skabe en moderne og stilfuld atmosfære eller foretrækker en mere klassisk indretning, har vi rammer, der passer til enhver stil.

Plakater uden ramme

Vi mener, at fotoplakater skal være for alle, og derfor tilbyder vi et bredt udvalg af papirtyper, der passer til forskellige budgetter og behov. Vi har alt fra budgetvenlige posters til high-end fotopapir, slidstærke udendørsplakater og bæredygtige papirkvaliteter.

Plakater med ramme

Plakater er en tidløs trend inden for boligindretning, og det er ikke svært at forstå hvorfor. De giver dig mulighed for hurtigt at give nyt liv til dine vægge og ændre udtrykket i dit rum. Hvis du vil have dine egne billeder på plakat, kan du virkelig lade din personlighed skinne igennem.

Se mere på vores webshoppen

Klargøring af filer

Pixels
Max 60 cm pr. 1000 pixels. En iphone 14 har eksempelvis et 12 MP kamera svarende til ca. 4000×3000 pixels. Max for dette er derved 240×180 cm.

Filformat
JPG foretrækkes. TIFF og PDF er også fine formater.

Opløsning ved Akustikprint
150 dpi anbefales. Ved store billeder kan man nøjes med lavere opløsning.