Egenproduktion, kort leveringstid og top kvalitets printmaskiner

Hos PrintSign har vi investeret i topmoderne printmaskiner, og da de er afbetalt, betyder det, at vi kan tilbyde yderst konkurrencedygtige priser på print. Af erfaring ved vi dog, at prisen ikke kan stå alene, og derfor går vi heller ikke på kompromis med kvaliteten, fleksibiliteten i løsningerne, den gode service og rådgivning eller den korte produktions- og leveringstid. 

Printopgaver spænder over alt lige fra print af plakater, Roll-Ups, bannere, beachflags, klistermærker, menukort, wallpaper & wallstickers, gulvreklame og hvad fantasien ellers rækker til.

Hos PrintSign tager vi gerne en helt uforpligtende samtale omkring hvilken løsning der passer bedst til dit formål. Du kan kontakte os på telefon 39 666 009 eller mail salg@printsign.dk. Du er også til enhver tid velkommen til at kigge forbi vores showroom på Ejby Industrivej 2, 2600 Glostrup, og se materialerne samt møde os – det kræver ikke forudgående aftale.

Kontakt os
Print

PROCESSEN

Sådan foregår forløbet

Icon rådgivning (1)

Rådgivning

Ud fra dine ønsker og behov, rådgiver vi dig til den bedste løsning, materiale og printform mm.

rådgivning ikon

Aftale indgåes

Inden vi starter printopgaven, informerer vi dig om både pris og leveringstid.

produktion ikon

Produktion

Med vores topmoderne printmaskiner påbegynder vi printopgaven i vores produktionslokaler i Glostrup, København.

produktion ikon (3)

Levering & montering

Vi aftaler evt. tidspunkt for, hvor og hvornår vi leverer og evt. påfører/monterer printet.

ALT I PRINT

Vi løser både de simple og komplicerede printopgaver

Plakater, papirer, brochurer og lærredsprint m.fl.

Uanset om du ønsker print af plakater, fotos eller papirer, kan vi hjælpe med alle formater og forskellige former for papirkvalitet. Vi tilbyder bl.a. klassisk papirprint, print på fotopapir, canvas-/lærredsprint og plakatprint til både udendørs og indendørs formål. Vi tilbyder endvidere laminering, som bl.a. ofte bruges når det drejer sig om menukort, salgsmateriale og lignende.

Vi kan desuden producere alt lige fra foldere, brochurer, visitkort, andre marketingmaterialer og papirsager, og vores produktions- og leveringstid er kort.

Print på folie til alle overflader

Print på folie er selvklæbende og kan klistres på næsten alle overflader. Folieprint er meget populært, bl.a. som wallstickers, da det tilbyder et yderst professionelt udtryk, er billigt og ikke kræver monteringsfærdigheder. De selvklæbende folieprint/wallstickers kan klistres på de fleste overflader, såsom bl.a. træ, papir, vinduer, biler, døre, postkasser, vægge og meget mere.

Kreativiteten og mulighederne er uendelige, og det kan være dit logo, tlf-nr., slogan eller noget helt fjerde og meget mere kompliceret. Folien kan skæres i alle former og størrelser – helt efter dine ønsker. 

Skal motivet klistres på glaspartier printer vi motivet på frostfilm, som ligeledes skæres i alle former og størrelser. 

Eksempler og referencer

Printsign produktions- og kontorlokaler

Kontakt os for en uforpligtende snak

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, uanset om du ønsker at lufte en tanke, har spørgsmål, en forespørgsel eller noget helt fjerde. Hos os er god kundeservice og rådgivning en del af oplevelsen, og vi går altid en ekstra meter for at gøre vores kunder glade.

For at gøre det nemt for dig, kan vi kontaktes på telefon 39 666 009, salg@printsign.dk eller gennem kontaktformularen.

Alle kontaktinformationer